Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie w Polsce
Kolonie w Polsce


Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje

Kolonie w Polsce


Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz LARP / RPG11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd własnyBesiekierz Rudny - obóz jazdy konnej8, 10, 11, 12 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Konwent Manga i Anime8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz Narciarsko - Paintballowy - Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz Snowboardowy - Paintballowy - Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Szkółka Narciarska8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Szkółka Snowboardowa8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Termalny Relaks8 dniwiek 10-19, 11-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Warsztaty Artystyczno - Projektowe8 dniwiek 10-19, 7-19
Dojazd autokaremBorek - obóz hobby horses11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorek - obóz jazdy konnej11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorek - obóz kartingowy11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremBorek - obóz przygodowy Dziarskie Wakacje11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBrenna - Beskidy - 11 przygód11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBrenna - Beskidy - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBrenna - Beskidy - rajd konny11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz hobby horses11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz plener malarski11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz archeologiczny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz artystyczny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz gier fabularnych RPG11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz rycerski11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki11 dniwiek 9-11
Dojazd autokaremCetniewo - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz nurkowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - warsztaty literackie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz narciarski8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz snowboardowy8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Konwent Mangi i Anime8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyCamp11 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremDarłówko - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz pływacki11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz taneczny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua Przygoda11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz przygodowy11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDuszniki Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz Minecraft11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Mali Agenci11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Małe Artystki11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka hiszpańskiego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Zumba Fitness11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremElbląg - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremGdańsk - kolejowy11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremGierłoż - leśne laboratorium11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGierłoż - leśny agent11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGierłoż - leśny olimpijczyk11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz paintballowo-gokartowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz paintballowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz przygoda na lądzie i wodzie11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowo-gokartowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz z psem11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGrotniki - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - fitness11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - krav-maga11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - motocross11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz języka polskiego11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - paintball-survival11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - pływacki - aquaaerobic11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - rolki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - rowerowo-kajakowy11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - tenis11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremJantar - Bałtycki chillout 14+11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJantar - Beach volleyball !11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJantar - Fitness challenge11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJantar - Poszukiwacze przygód11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJarosławiec - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz archery tag i paintball11 dniwiek 11-16
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz komandos junior11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz pływacki11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Diuna - English Kids Camp11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Diuna - kolonia11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Royal - akademia tańca i stylu11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Royal - English Wave Summer11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Royal - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Parki Wodne11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Gościniec Basia)11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Schronisko Pod Wianuszkami)11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Gościniec Basia)11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Schronisko Pod Wianuszkami)11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Gościniec Basia)11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Schronisko Pod Wianuszkami)11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKiki k. Uniejowa - jazda konna dla dziewczyn11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremKołobrzeg - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz pływacki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz sportowy11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz street dance11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz zachodniopomorskie parki wodne11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fitness11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKraków - 18 przygód nad jeziorem11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz robotyki LEGO11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Świat Przygód11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - eko kolonia11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz detektywistyczny bieszczadzki tropiciel11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz multisportowy11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz pływacki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz rekreacyjny z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremLesko - Bieszczady - obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczady - 9 przygód w 9 dni11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczady - bieszczadzkie wędrówki11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczady - konwent manga i anime11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczady - obóz paintballowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczady - obóz survivalowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczady - z artystyczną duszą11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŁazy - kolonia detektywistyczna11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy - obóz jazdy konnej11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremŁazy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremŁazy - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 15-19
Dojazd autokaremŁeba - kolonie Łebskie wakacje11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 10-15
Dojazd autokaremŁeba - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-19
Dojazd autokaremŁeba - obóz język angielski11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremŁeba - obóz tenis plażowy11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremMielno - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMielno - obóz przygodowy11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMielno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 przygód nad jeziorem11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - survival11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 10 krajów w 10 dni11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 16 przygód nad morzem11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremMiędzywodzie - obóz ARTystyczny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - obóz języka angielskiego11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - obóz wychowawca kolonijny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - taniec nowoczesny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Counter Strike11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Delta Force11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Oddział Elitarny11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG siły specjalne SOF11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - lato i K-pop11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremMrzeżyno - młody komandos11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz snajperski11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - wakacyjna ucieczka - zagadkowo fabularny11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego8 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Minecraft8 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz narciarski8 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Tatrzańskie Parki Wodne8 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus (tylko chłopcy)11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz Wakacje z Aquaparkami11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek 7-18
Dojazd własnyOlsztyn - Jura, kolonie, a może jurajskie morze?7 dniwiek 8-13, 9-13
Dojazd autokaremOpolszczyzna-Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremOstróda - kurs Ratownika WOPR, Ratownik Wodny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz nurkowy11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz paintballowo-gokartowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz przygoda na lądzie i wodzie11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowo-gokartowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowy-sporty wodne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz sportów wodnych11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz żeglarski szkoleniowy na patent żeglarza11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz świat 5 przygód11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacje na luzie 15+11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoddąbie - rekreacja11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremPodlesice - Jura - manga i anime11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPodlesice - Jura - obóz kreatywno-plastyczny11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPodlesice - Jura- obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPodlesice - Jura- obóz sztuki kulinarnej11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz taneczny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPokrzywna - Influencer & youtuber - świat w sieci11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat dalekiego wschodu - azjatyckie lato11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat fitnessu - aktywne lato11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat paitballowo-survivalowy11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat rekreacji i przygody11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat żywiołów11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPolańczyk - Bieszczady - survival glamping11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPonik - Jura ATV-quad camp11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik - Jura chill&fun camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Jura climbing camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Jura fight camp11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPonik - Jura military extreme camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Jura mini extreme camp11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremPonik - Jura moto-camp11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik - Jura multi camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Jura paintball camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Jura survival camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoronin + 1 dzień Chopok - obóz narciarski8 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoronin + 1 dzień Chopok - obóz snowboardowy8 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoronin - Tatralandia i inne zimowe Aquaparki8 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoznań - orient camp - Japonia11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoznań - orient camp - K-pop11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoznań - orient camp - manga i anime11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoznań - orient camp - otaku11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoznań - skate (hulajnoga, rolki, deska i inne)11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej11 dniwiek 7-13
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-13
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-13
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Gorce - lego, roboty i przygoda11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy z językiem angielskim11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Gorce- przygoda pełna zdrowia11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy na patent11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz gamingowy11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz gier planszowych11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz Minecraft11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz robotyki LEGO11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz narciarski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz Minecraft11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremŚwinoujście - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremŚwinoujście - manga11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz języka hiszpańskiego11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz multiSPORT11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz odkrywamy Japonię11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz ratownik WOPR11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremUniejów - obóz - Termalna Przygoda11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz NERF11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz robotyki11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUstka - kolonie i obóz język angielski11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonie i obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonie i obóz siatkówki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonie i obóz szachowy11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonie i obóz z zumbą11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstroń - Beskidy - magia i czary11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremUstroń - Beskidy - młody detektyw11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremUstroń - Beskidy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremUstroń - Beskidy - parki rozrywki11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremUstroń - Beskidy - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-20
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Beskidy - 9 zwariowanych przygód11 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Beskidy - mały paintball11 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Beskidy - obóz ASG11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Beskidy - obóz wodny11 dniwiek 8-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Beskidy - zabawa i przygoda dla najmłodszych11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremWicie k. Jarosławca - kolonia rekreacyjna - domki11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremWicie k. Jarosławca - koreański POP - domki11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremWicie k. Jarosławca - obóz pływacki - domki11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremWicie k. Jarosławca - obóz rekreacyjny - domki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremWisła - kolonie multisport11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz multisport11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremWisła - obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremWisła - obóz snowboardowy8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremWisła - obóz włóczykija11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremZakopane - kolonie i obóz Tatra English11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonie i obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonie i obóz Tatrzański Luz11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonie i obóz Tatrzańskie Parki Wodne11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz narciarski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - 10 szalonych przygód11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - ASG Siły specjalne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały farmer11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały traper11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - obóz wędkarski11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - sztuka przetrwania11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Bory Tucholskie - wojownicy pustkowia11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZawoja - max atrakcji z Energylandią11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremZawoja - mix przygód11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremZawoja - Mountain relaks - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremZawoja - zdobywcy górskich szczytów11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremZbrosławice - angielski w siodle11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZbrosławice - muzyczno-konny11 dniwiek 10-18

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Zapraszamy na najlepsze wakacje na zorganizowanych wyjazdach wakacyjnych. Nasze oferty kolonii dla dzieci to kameralne grupy, doskonała opieka, kreatywni wychowawcy, bogaty program animacyjny oraz sprawdzone miejsca pobytu. Dajemy gwarancje najmilszych wspomnień z wyjazdu! Wyjedź na kolonie w miejsce, o którym od zawsze marzyłeś! Do wyboru kolonie nad morzem, kolonie w górach i kolonie nad jeziorami, tak aby przeżyć niezapomniane wakacje razem z kolegami i koleżankami. Zabierz całą paczkę na wakacje i wyjedź na kolonie taniej. Ponad 60 lat doświadczenia w organizacji kolonie dla dzieci zapewni kreatywną zabawę na najwyższym poziomie oraz stuprocentowe bezpieczeństwo. Interesuje Cię sztuka? Oferujemy wiele kolonii artystycznych i plastyczno-malarskich w Kazimierzu Dolnym oraz warsztatów wokalnych czy też warsztatów aktorskich w ramach FunFestival w Kortowie Wolisz sport? Co powiesz na kolonie sportowe Volleyball Camp w Częstochowie, czy też szkółkę w ramach kolonii pływackiej w Cetniewie lub zawody piłkarskie w Kołobrzegu, nie zapominając o wszystkich obozach militarno-survivalowych np. Extreme Camp i Jura Adventure Park w Ponikach? A może interesuje Cię przyroda w swej niemal nie zmienionej postaci w Gibach na Pojezierzu Suwalskim? Tam znajdziesz kolonie dla najmłodszych w ramach klubu urwisa. To tylko przedsmak tego, co mamy Wam do zaoferowania w ramach kolonii letnich

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Wycieczki i Wczasy
Podróże 2023
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC