Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie w Polsce
Kolonie w Polsce


Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje

Kolonie w Polsce


Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBałtów - kolonie detektywistyczne11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBałtów - kolonie plastyczne11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz narciarsko - paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz snowboardowo - paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Szkółka Narciarska8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Szkółka Snowboardowa8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Termalny Relaks8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Warsztaty Artystyczno - Projektowe8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina8 dniwiek 11-19, 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Eko Kolonia11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremBieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremBieszczady - Stężnica - Jazda konna11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBorek - obóz Akademia Kartingowa11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremBorek - obóz Dziarskie Wakacje11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBrenna - beskidzki rajd konny11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremBrenna - jazda konna11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz 7 zimowych przygód w Beskidach8 dniwiek 10-15
Dojazd autokaremBrenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach8 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz plener malarski11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremBukowina Tatrzańska - obóz rekreacjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz Artystyczna Przygoda11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz gry fabularne RPG11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz Przygoda z Archeologią11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz Rycerska Przygoda11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremCetniewo - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremCzaplinek - kurs nurkowania OWSD11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty literackie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz narciarski8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz snowboardowy8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Konwent Mangi i Anime8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp11 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremDarłówko - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz szkółka pływacka11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz Taneczne wakacje11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDarłówko - obóz Wakacje z angielskim11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz Mali Agenci11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz Małe Artystki11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Zumba Fitness11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremElbląg - obóz kajakowy11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremElbląg - obóz pływacki11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremElbląg - obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremElbląg - obóz rolkowy11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 5 Przygód11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremGierłoż - kurs Ratownik WOPR11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz 8 przygód11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz aktywni i wygodni11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz dronowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz kaskada militarny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz militarny ASG11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz paintballowo-gokartowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz paintballowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowo-gokartowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowy11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremGierłoż - obóz rowerowy11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremGierłoż - quady&paintball&przygoda junior11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremGrotniki - obóz Pięć Mega Przygód11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rolki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJantar - Bałtycki chillout 14+11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJantar - Beach volleyball !11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJantar - Fitness challenge11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJantar - Poszukiwacze przygód11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball11 dniwiek 11-16
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Komandos Junior11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Pływacki11 dniwiek 13-16
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki11 dniwiek 9-16
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - English Wave Summer9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Parki Wodne11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz dronowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty aktorskie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty gitarowe11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty wokalne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKielce - obóz piłki nożnej11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremKielce - obóz siatkówki11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremKielce - Robotyka11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Pływacki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Sportowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Street Dance11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz muzyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia piłki nożnej11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia taneczna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia tenisa ziemnego11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKraków - Multi-językowy11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKraków - Studencki Kraków11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Przygoda z LEGO11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Świat Przygód11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz jazda konna11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz Minecraft11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - szkółka pływacka11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremLądek Zdrój - hulajnoga11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-114
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz jazdy konnej11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz Minecraft11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremŁeba - Kolonie Łebskie wakacje11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 12-14
Dojazd autokaremŁeba - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremŁeba - obóz język angielski11 dniwiek 12-14
Dojazd autokaremŁeba - obóz pływacki11 dniwiek 10-12
Dojazd autokaremŁeba - obóz siatkówki plażowej11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremMielno - kolonia Nadmorska Przygoda11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMielno - obóz Słoneczne Wakacje11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMielno - obóz Wakacje na Maxa11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMierzyn - kolonie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMierzyn - kolonie i obóz wędkarski11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMierzyn - rekreacja11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMierzyn- kolonie i obóz survival i paintball11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMierzyn-jazda konna11 dniwiek 7-13
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 15 Przygód nad Morzem11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Art Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - English Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Zumba11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Taniec Nowoczesny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Counter Strike11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Delta Force11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Oddział elitarny11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - lato i K-pop11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremMrzeżyno - Młody komandos11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremMrzeżyno - Ranger Camp11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - Snajper11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Zumba Fitness11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz fotografia11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Manga i anime11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Minecraft8 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz narciarski8 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz survivalowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Tatrzańskie Parki Wodne8 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz wokalny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Zumba Fitness11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Alpina Village - domki11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Survival11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz skate deskorolka11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa11 dniwiek 7-13
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremOstróda - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz na patent żeglarski11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz nart wodnych&wakeboard11 dniwiek 11-18, 10-12
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowy&sporty wodne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz sportów wodnych11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 10-12
Dojazd autokaremPoddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz rowerowy11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoddąbie-rekreacja11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremPodlesice - Jura adventure11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPodlesice - Jura climbing11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremPodlesice - Manga i anime11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremPodlesice - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-20
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz survivalowy11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat ASG11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat małego paintballa11 dniwiek 10-13
Dojazd autokaremPokrzywna - świat paintballa11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat paintballa i ASG11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat przygody11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat wyzwań11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - świat żywiołów11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPonik na Jurze - mania 4x4 off road11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - mania przetrwania11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - mania strzelania11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - mania wspinania11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - mania wypoczywania11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - military extreme camp11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - mini extreme camp11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - multimania11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremPonik na Jurze - quadowi maniacy11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - sztuki walki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPoznań - Koreański POP11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoznań - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne)11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej9, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia plastyczna9, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie9, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremRabka Zdrój - kolonia przygodowa11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremRabka Zdrój - obóz przygodowy11 dniwiek 10-15
Dojazd autokaremRabka Zdrój - roboty i Lego11 dniwiek 10-15
Dojazd autokaremRegietów - Terenowa jazda konna10 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz Minecraft11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz Świat Gier11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz TechCamp11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśne ASG11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśne Laboratorium11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśny Agent11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśny Olimpijczyk11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Obóz jeździecki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Obóz żeglarski11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz Minecraft11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremŚwinoujście - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz MultiSPORT11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Odkrywamy Japonię11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Ratownik WOPR11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Świat Mangi11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremTresna - 10 zwariowanych przygód11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremTresna - mały paintball11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremTresna - obóz ASG11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremTresna - obóz narciarski8 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremTresna - obóz przygodowy8 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremTresna - wakacje z adrenaliną11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremTresna - zabawa i przygoda11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremTurawa - energia wakacji11 dniwiek 11-15
Dojazd autokaremTurawa - kajakowa przygoda11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremTurawa - przygoda na lądzie i na wodzie11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz NERF11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Wyścigi RC+11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz wakacje z zumbą11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - obóz siatkówki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka- kolonia i obóz szachowy11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstroń - magia i czary11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - młody detektyw11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - parki rozrywki11 dniwiek 10-15
Dojazd autokaremWisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremWisła - kolonie multisport11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz multisport11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa początkujących8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rowerowy11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkówki i gier halowych8 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremWisła - obóz włóczykija11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz D.I.Y.11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Dance Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz English Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Fashion Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Parki Wodne11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Tatrzański Luz11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - obóz narciarski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Parki Wodne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzański Luz11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZakopane - zimowa przygoda w Tatrach8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZamrzenica - ASG siły specjalne11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 4 żywioły11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Farmer11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZawoja - obóz przygodowy11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremZawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremZawoja - parki atrakcji11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremZawoja - zdobywcy górskich szczytów11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremZbrosławice - angielski w siodle11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZbrosławice - muzyczno- konny11 dniwiek 10-18

Klub Urwisa



Dojazd autokaremDźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKrasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremŁeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPrzysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremRabka Zdrój - urwis na wakacjach11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremRabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremUstroń - magiczna kolonia11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremUstroń - wesoła kolonia11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą11 dniwiek 7-11

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Zapraszamy na najlepsze wakacje na zorganizowanych wyjazdach wakacyjnych. Nasze oferty kolonii dla dzieci to kameralne grupy, doskonała opieka, kreatywni wychowawcy, bogaty program animacyjny oraz sprawdzone miejsca pobytu. Dajemy gwarancje najmilszych wspomnień z wyjazdu! Wyjedź na kolonie w miejsce, o którym od zawsze marzyłeś! Do wyboru kolonie nad morzem, kolonie w górach i kolonie nad jeziorami, tak aby przeżyć niezapomniane wakacje razem z kolegami i koleżankami. Zabierz całą paczkę na wakacje i wyjedź na kolonie taniej. Ponad 60 lat doświadczenia w organizacji kolonie dla dzieci zapewni kreatywną zabawę na najwyższym poziomie oraz stuprocentowe bezpieczeństwo. Interesuje Cię sztuka? Oferujemy wiele kolonii artystycznych i plastyczno-malarskich w Kazimierzu Dolnym oraz warsztatów wokalnych czy też warsztatów aktorskich w ramach FunFestival w Kortowie Wolisz sport? Co powiesz na kolonie sportowe Volleyball Camp w Częstochowie, czy też szkółkę w ramach kolonii pływackiej w Cetniewie lub zawody piłkarskie w Kołobrzegu, nie zapominając o wszystkich obozach militarno-survivalowych np. Extreme Camp i Jura Adventure Park w Ponikach? A może interesuje Cię przyroda w swej niemal nie zmienionej postaci w Gibach na Pojezierzu Suwalskim? Tam znajdziesz kolonie dla najmłodszych w ramach klubu urwisa. To tylko przedsmak tego, co mamy Wam do zaoferowania w ramach kolonii letnich

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Wycieczki i Wczasy
Podróże 2022
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC