Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie w Polsce
Kolonie w Polsce


Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje

Kolonie w Polsce


Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - kolonia przygodowa9, 11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp10, 11 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje9, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Adventure Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Quad Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Water Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic10, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Komandos Junior10, 11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKąty Rybackie - braterstwo broni11 dniwiek
Dojazd autokaremKąty Rybackie - wakacje na maxa11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Sportowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Taneczny10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremLesko SKI - Z Artystyczną Duszą10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Konwent Mangi i Anime10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny10 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Paintballowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Survivalowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny9, 11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Zumba Fitness10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Zumba Fitness10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty wokalne10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - domki10, 11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremOpole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie5 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Extreme Camp10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - MultiMania10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Off Road10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Quadowi maniacy10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Youtuberem10, 11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary10, 11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - Młody detektyw Globus10, 11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - RPG Caerbannog10, 11 dniwiek 13-20
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - Łowcy adrenaliny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz ASG9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania9, 11 dniwiek 12-18

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Zapraszamy na najlepsze wakacje na zorganizowanych wyjazdach wakacyjnych. Nasze oferty kolonii dla dzieci to kameralne grupy, doskonała opieka, kreatywni wychowawcy, bogaty program animacyjny oraz sprawdzone miejsca pobytu. Dajemy gwarancje najmilszych wspomnień z wyjazdu! Wyjedź na kolonie w miejsce, o którym od zawsze marzyłeś! Do wyboru kolonie nad morzem, kolonie w górach i kolonie nad jeziorami, tak aby przeżyć niezapomniane wakacje razem z kolegami i koleżankami. Zabierz całą paczkę na wakacje i wyjedź na kolonie taniej. Ponad 60 lat doświadczenia w organizacji kolonie dla dzieci zapewni kreatywną zabawę na najwyższym poziomie oraz stuprocentowe bezpieczeństwo. Interesuje Cię sztuka? Oferujemy wiele kolonii artystycznych i plastyczno-malarskich w Kazimierzu Dolnym oraz warsztatów wokalnych czy też warsztatów aktorskich w ramach FunFestival w Kortowie Wolisz sport? Co powiesz na kolonie sportowe Volleyball Camp w Częstochowie, czy też szkółkę w ramach kolonii pływackiej w Cetniewie lub zawody piłkarskie w Kołobrzegu, nie zapominając o wszystkich obozach militarno-survivalowych np. Extreme Camp i Jura Adventure Park w Ponikach? A może interesuje Cię przyroda w swej niemal nie zmienionej postaci w Gibach na Pojezierzu Suwalskim? Tam znajdziesz kolonie dla najmłodszych w ramach klubu urwisa. To tylko przedsmak tego, co mamy Wam do zaoferowania w ramach kolonii letnich

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Obozy i Kolonie
Obozy 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021
Kursy językowe 2021
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC