Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Polska
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Darłówko - obóz Wakacje z angielskim 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Mali Agenci 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Małe Artystki 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Poszukiwacze przygód 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Piłkarska 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-12, 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-17, 7-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-12, 9-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-18, 8-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki 11 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Łeba - Kolonie Łebskie wakacje 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-14
Dojazd autokarem Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Mielno - obóz Słoneczne Wakacje 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mielno - obóz Wakacje na Maxa 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Zumba 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Counter Strike 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Delta Force 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - lato i K-pop 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Młody komandos 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Ranger Camp 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Snajper 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz rowerowy 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie-rekreacja 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17, 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Świat Gier 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz TechCamp 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek

Zagranica
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout 8 dni wiek 12-19
Transport samolotem Albania - Vlora - Sup Camp 8 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 14-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 16-19
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ 8 dni wiek 14-19
Dojazd autokarem Grecja - Moja Grecja 13 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Turcja - Orientalne wakacje 14 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18


Obozy młodzieżowe pozwolą Ci się znaleźć na celowniku najlepszych emocji! Czeka na Ciebie kilkaset propozycji wyjazdów w najpiękniejsze miejsca Polski. Postaw na obozy młodzieżowe za granicą, gdzie aktywny wypoczynek uprzyjemni Ci słoneczne wybrzeże Adriatyku czy Morza Śródziemnego. Który obóz młodzieżowy porwie Cię w wir nieszablonowego wypoczynku z najlepszymi ludźmi? Dopasuj wyjazd na obóz młodzieżowy do ulubionej dyscypliny sportu i pasji, a my zabierzemy Cię tam bez mrugnięcia okiem! Sprawdź gorące oferty obozów młodzieżowych w promocji First i Last Minute, które nie stygną jak zatopione w słońcu plaże Złotych Piasków.


Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Obozy i Kolonie
Obozy 2022
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2022
Zobacz
Egzotyka
Egzotyka 2022
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC