Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Borek - obóz Dziarskie Wakacje od 1899 zł 2199 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda od 1949 zł 2049 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz gry fabularne RPG od 1949 zł 2049 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią od 1949 zł 2049 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Rycerska Przygoda od 1949 zł 2049 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Przygód od 1999 zł 2199 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny od 2049 zł 2149 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO od 2099 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy od 2099 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego od 2149 zł 2249 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Borek - obóz Jazda konna od 2199 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Parki Wodne od 2199 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Borek - obóz Akademia Kartingowa od 2299 zł 2599 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy od 2299 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure od 2349 zł 2449 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną od 2499 zł 2799 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG od 2649 zł 2949 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy od 1899 zł 2199 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem od 1899 zł 2199 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 2199 zł 2399 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny od 2249 zł 2449 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny od 2399 zł 2499 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mielno - obóz Słoneczne Wakacje od 2399 zł 2599 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki od 2399 zł 2599 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos od 2499 zł 2799 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy od 2499 zł 2799 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski od 2499 zł 2799 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - kolonia przygodowa od 2499 zł 2599 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy od 2499 zł 2599 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej od 2499 zł 2599 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mielno - obóz Wakacje na Maxa od 2499 zł 2699 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda od 2649 zł 2849 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy od 2699 zł 2799 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy od 2749 zł 2849 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy od 2749 zł 2849 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda od 2749 zł 2849 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej od 1999 zł 2099 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśne Laboratorium od 1799 zł 2049 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśny Agent od 1799 zł 2049 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz aktywni i wygodni od 2399 zł 2649 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz rowerowy od 2399 zł 2649 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz aktywni lub wygodni od 2399 zł 2649 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz z psem od 2699 zł 2949 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - kurs Ratownik WOPR od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz 8 przygód od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowy od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowy od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz na patent żeglarski od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz sportów wodnych od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny od 2849 zł 3099 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 10-12
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą od 1899 zł 2099 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa od 1949 zł 2349 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia od 1999 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel od 1999 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy od 2099 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM od 2099 zł 2499 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz multisport od 2099 zł 2349 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz włóczykija od 2099 zł 2349 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni od 2149 zł 2349 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie od 2199 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny od 2199 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna od 2299 zł 2399 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego od 2299 zł 2399 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny od 2299 zł 2399 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej od 2549 zł 2649 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy od 2549 zł 2949 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem od 2549 zł 2949 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz jazdy konnej od 3599 zł 3999 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1699 zł 2099 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) od 1699 zł 2099 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP od 1799 zł 2099 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki od 2099 zł 2299 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki od 2099 zł 2299 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna od 2349 zł 2449 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego od 2349 zł 2449 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny od 2349 zł 2449 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny od 2349 zł 2449 zł 18.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna od 1849 zł 2049 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon od 2099 zł 2399 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) od 2149 zł 2199 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny od 2199 zł 2499 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny od 2249 zł 2299 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie od 2299 zł 2599 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy od 2499 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny od 2499 zł 2699 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda od 2599 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport od 2599 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny od 2599 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje od 2599 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior od 2699 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna od 2699 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych od 2699 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny od 2699 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych od 2699 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy od 2699 zł 2899 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego od 2899 zł 3199 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy od 2899 zł 3099 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód od 1749 zł 2049 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy od 2399 zł 2649 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny od 2399 zł 2649 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz dronowy od 2849 zł 3099 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz kaskada militarny od 2849 zł 3099 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz militarny ASG od 2849 zł 3099 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowo-paintballowy od 2849 zł 3099 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - chill&fun - rekreacja od 1699 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania wypoczywania od 1699 zł 1799 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania przetrwania od 1799 zł 1999 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - sztuki walki od 1799 zł 1999 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia przygodowa od 1799 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - obóz przygodowy od 1799 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Ustroń - magia i czary od 1799 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy od 1849 zł 1949 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna od 1849 zł 1949 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny od 1849 zł 1949 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Podlesice - Jura rekreacja od 1899 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz od 1899 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz od 1899 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks od 1899 zł 1999 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1949 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna od 1949 zł 2049 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Manga i anime od 1949 zł 2049 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny od 1949 zł 2049 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej od 1999 zł 2249 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania strzelania od 1999 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania wspinania od 1999 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - military extreme camp od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mini extreme camp od 1999 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - multimania od 1999 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Parki Wodne od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Manga i Anime od 2049 zł 2149 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny od 2049 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego od 2049 zł 2149 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego od 2049 zł 2149 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki od 2099 zł 2399 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - Mega przygoda od 2099 zł 2599 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania 4x4 off road od 2099 zł 2299 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda od 2099 zł 2299 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego od 2149 zł 2299 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy od 2149 zł 2249 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - karaibskie klimaty od 2199 zł 2299 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 2199 zł 2299 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji od 2199 zł 2399 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - zdobywcy górskich szczytów od 2199 zł 2299 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz Minecraft od 2249 zł 2399 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy od 2349 zł 2499 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 2399 zł 2599 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny od 2499 zł 2649 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz NERF od 2549 zł 2949 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) od 2549 zł 2949 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) od 2549 zł 2949 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej od 2749 zł 2899 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej od 3099 zł 3399 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Piłkarska od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Pływacki od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Plastyczna od 2149 zł 2349 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball od 2249 zł 2449 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Komandos Junior od 2249 zł 2449 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej od 2549 zł 2749 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga od 1849 zł 2149 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rolki od 1849 zł 2149 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Łeba - Kolonie Łebskie wakacje od 1899 zł 2199 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie od 1999 zł 2199 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Mierzyn - rekreacja od 1999 zł 2199 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - lato i K-pop od 1999 zł 2199 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy od 2049 zł 2249 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski od 2049 zł 2249 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball od 2049 zł 2249 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival od 2079 zł 2379 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic od 2079 zł 2379 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy od 2079 zł 2379 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 2149 zł 2249 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Świat Gier od 2149 zł 2249 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga od 2199 zł 2399 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki od 2199 zł 2399 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 2199 zł 2299 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft od 2199 zł 2299 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie od 2299 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne od 2299 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek od 2299 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - ASG siły specjalne od 2299 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna od 2399 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Mierzyn-jazda konna od 2399 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 2399 zł 2599 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi od 2449 zł 2649 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Młody komandos od 2449 zł 2649 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny od 2499 zł 2699 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski od 2549 zł 2849 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Ranger Camp od 2549 zł 2749 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy od 2599 zł 2899 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Mali Agenci od 2599 zł 2799 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Małe Artystki od 2599 zł 2799 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny od 2599 zł 2799 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Snajper od 2599 zł 2799 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński od 2649 zł 2849 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Delta Force od 2699 zł 2799 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna od 1999 zł 2099 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu od 2049 zł 2149 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody od 2099 zł 2199 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer od 2199 zł 2299 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball od 2199 zł 2299 zł 31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej od 1999 zł 2099 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch od 1999 zł 2099 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna od 1999 zł 2099 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS od 2099 zł 2199 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki od 2099 zł 2199 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki od 2099 zł 2199 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny od 2149 zł 2249 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny od 2149 zł 2249 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki od 2149 zł 2249 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna od 2149 zł 2249 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki od 2149 zł 2249 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 2199 zł 2299 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball od 2199 zł 2299 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego od 2199 zł 2299 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 2199 zł 2299 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego od 2199 zł 2299 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy od 2249 zł 2349 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego od 2249 zł 2349 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego od 2249 zł 2349 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna od 2249 zł 2349 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy od 2299 zł 2399 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego od 2299 zł 2399 zł 03.08.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej od 1899 zł 2199 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness od 1949 zł 2049 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness od 1949 zł 2049 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego od 1949 zł 2349 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - quadowi maniacy od 1999 zł 2299 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia od 2049 zł 2149 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz fotografia od 2049 zł 2149 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz survivalowy od 2049 zł 2149 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz wokalny od 2049 zł 2149 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy od 2099 zł 2299 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat wyzwań od 2099 zł 2499 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp od 2099 zł 2199 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy od 2149 zł 2349 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy od 2149 zł 2349 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure od 2149 zł 2249 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki od 2199 zł 2299 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Podlesice - Manga i anime od 2199 zł 2399 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 11-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa od 2199 zł 2499 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki od 2199 zł 2299 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej od 2249 zł 2549 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu od 2249 zł 2399 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego od 2299 zł 2449 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba od 2299 zł 2449 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Podlesice - RPG Caerbannog od 2299 zł 2599 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat ASG od 2299 zł 2599 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat małego paintballa od 2299 zł 2499 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa i ASG od 2299 zł 2599 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Podlesice - Jura climbing od 2399 zł 2699 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat żywiołów od 2399 zł 2499 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa od 2549 zł 2699 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna od 2049 zł 2249 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej od 2049 zł 2249 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny od 2049 zł 2249 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy od 2049 zł 2249 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance od 2049 zł 2249 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki od 2099 zł 2299 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego od 2199 zł 2399 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki od 2249 zł 2449 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne od 2249 zł 2449 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej od 2649 zł 2849 zł 09.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness od 1849 zł 2149 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz TechCamp od 2149 zł 2249 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe od 2199 zł 2449 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 2199 zł 2499 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny od 2299 zł 2549 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 2349 zł 2649 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie od 2399 zł 2649 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2399 zł 2649 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne od 2399 zł 2649 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Counter Strike od 2399 zł 2699 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy od 2499 zł 2699 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec od 1999 zł 2099 zł 11.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 11.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ od 1999 zł 2099 zł 11.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! od 1999 zł 2099 zł 11.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki od 2099 zł 2199 zł 11.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej od 2099 zł 2199 zł 11.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej od 2599 zł 2699 zł 14.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat przygody w parku rozrywki od 1899 zł 2299 zł 19.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności od 1949 zł 2149 zł 19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft od 1999 zł 2299 zł 19.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna od 1849 zł 2149 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego od 1849 zł 2149 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny od 1849 zł 2149 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga od 1899 zł 2199 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT od 1899 zł 2199 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię od 1899 zł 2199 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp od 1949 zł 2249 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna od 1949 zł 2249 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny od 1949 zł 2249 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Zumba od 1949 zł 2249 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny od 1949 zł 2249 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni od 1999 zł 2299 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem od 1999 zł 2299 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp od 1999 zł 2299 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR od 2549 zł 2849 zł 20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej od 1649 zł 1949 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu od 1699 zł 1899 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu od 1699 zł 1899 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna od 1899 zł 2099 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny od 1899 zł 2099 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie-rekreacja od 1899 zł 2099 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna od 1999 zł 2199 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness od 1999 zł 2199 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny od 1999 zł 2199 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness od 1999 zł 2199 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego od 2099 zł 2299 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny od 2099 zł 2299 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego od 2099 zł 2299 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy od 2099 zł 2299 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy od 2199 zł 2399 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe od 2299 zł 2599 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego od 2799 zł 2899 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs nurkowania OWSD od 3699 zł 3999 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy od 2399 zł 2499 zł 22.08.2022 (9 dni) wiek 10-19

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 2349 zł 2649 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 2349 zł 2649 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 2549 zł 2849 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 2549 zł 2849 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 2599 zł 2949 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny od 2499 zł 2599 zł 15.07.2022 (13 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie od 2749 zł 2849 zł 18.07.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie od 2799 zł 3099 zł 18.07.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB od 2199 zł 2499 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL od 2399 zł 2699 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 16-19
Transport samolotem Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny od 3799 zł 3999 zł 24.07.2022 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout od 3499 zł 3799 zł 28.07.2022 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje od 2649 zł 2849 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje od 2649 zł 2849 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 2899 zł 3099 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp od 2949 zł 3049 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB od 2399 zł 2499 zł 01.08.2022 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 2249 zł 2549 zł 06.08.2022 (10 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 2249 zł 2549 zł 06.08.2022 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 2449 zł 2749 zł 06.08.2022 (10 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 2449 zł 2749 zł 06.08.2022 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 2849 zł 2949 zł 06.08.2022 (11 dni) wiek 10-13
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ od 3149 zł 3199 zł 06.08.2022 (8 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski od 2499 zł 2699 zł 08.08.2022 (13 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski od 2449 zł 2749 zł 13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje od 2449 zł 2749 zł 13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski od 2449 zł 2749 zł 13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje od 2449 zł 2749 zł 13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 2349 zł 2499 zł 14.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 2449 zł 2599 zł 14.08.2022 (11 dni) wiek 10-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje od 1999 zł 2199 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami od 2199 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - magiczna kolonia od 1799 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne od 1999 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda od 2049 zł 2249 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna od 2099 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna od 2149 zł 2349 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje od 1899 zł 2199 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody od 1849 zł 1949 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą od 2149 zł 2249 zł 08.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody od 1899 zł 2099 zł 21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - Językowy Strudel - kurs języka angielskiego od 3099 zł 3399 zł 09.07.2022 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - Językowy Strudel - kurs języka niemieckiego od 3099 zł 3399 zł 09.07.2022 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy od 3795 zł 4095 zł 22.07.2022 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny od 3995 zł 4295 zł 22.07.2022 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów od 3995 zł 4295 zł 22.07.2022 (14 dni) wiek 19-25
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny od 3995 zł 4295 zł 22.07.2022 (14 dni) wiek 15-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Australia - Sydney - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Apartment ELC - wiek 18+ od 10999 zł 11499 zł 31.07.2022 (28 dni)
Dojazd własny Australia - Sydney - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family ELC - wiek 18+ od 12599 zł 13099 zł 31.07.2022 (28 dni)

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Obozy i Kolonie
Obozy 2022
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2022
Zobacz
Egzotyka
Egzotyka 2022
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC