Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Last Minute dla młodzieży
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy od 2149 zł 2349 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy od 2199 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy od 2149 zł 2349 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny od 2599 zł 2699 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna od 2199 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 11-16
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód od 1749 zł 2049 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ od 1999 zł 2099 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! od 1999 zł 2099 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu od 2049 zł 2149 zł 20.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny od 1949 zł 2099 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna od 2049 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej od 2649 zł 2849 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej od 2049 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki od 2249 zł 2449 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny od 2049 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy od 2049 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance od 2049 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego od 2199 zł 2399 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne od 2249 zł 2449 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy od 2299 zł 2399 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny od 2149 zł 2249 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS od 2099 zł 2199 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego od 2299 zł 2399 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki od 2099 zł 2199 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny od 2149 zł 2249 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy od 2249 zł 2349 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej od 1999 zł 2099 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki od 2149 zł 2249 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki od 2099 zł 2199 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 2199 zł 2299 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball od 2199 zł 2299 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego od 2249 zł 2349 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego od 2199 zł 2299 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch od 1999 zł 2099 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego od 2249 zł 2349 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna od 2149 zł 2249 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 2199 zł 2299 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna od 1999 zł 2099 zł 12.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki od 2149 zł 2249 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna od 2249 zł 2349 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego od 2199 zł 2299 zł 23.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna od 1949 zł 2099 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody od 2049 zł 2199 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2099 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball od 2149 zł 2299 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft od 2049 zł 2449 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny od 1899 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 2399 zł 2599 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej od 1999 zł 2249 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1949 zł 2199 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny od 2199 zł 2499 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie od 2299 zł 2599 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski od 2199 zł 2249 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn - rekreacja od 2049 zł 2199 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball od 2099 zł 2249 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - chill&fun - rekreacja od 1799 zł 2099 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - karaibskie klimaty od 2199 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - Mega przygoda od 1999 zł 2599 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni od 1999 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem od 1999 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp od 1999 zł 2299 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna od 1949 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny od 1949 zł 2249 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny od 2699 zł 2799 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi od 2549 zł 2649 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Młody komandos od 2549 zł 2649 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 1799 zł 1999 zł 30.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga od 2349 zł 2399 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny od 2249 zł 2299 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki od 2349 zł 2399 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu od 2249 zł 2399 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego od 2299 zł 2449 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba od 2299 zł 2449 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa od 2549 zł 2699 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz od 2199 zł 2249 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) od 1999 zł 2199 zł 10.08.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 2199 zł 2249 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie-rekreacja od 2149 zł 2199 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Podlesice - Jura adventure od 2399 zł 2499 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Jura rekreacja od 1899 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Manga i anime od 2099 zł 2399 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 11-16
Dojazd autokarem Podlesice - RPG Caerbannog od 2499 zł 2599 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat ASG od 2399 zł 2599 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat małego paintballa od 2299 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa od 2299 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa i ASG od 2299 zł 2599 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat przygody w parku rozrywki od 2099 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat wyzwań od 2299 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat żywiołów od 2199 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania 4x4 off road od 2199 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - military extreme camp od 1999 zł 2199 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - multimania od 1799 zł 2099 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - quadowi maniacy od 2199 zł 2299 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1599 zł 2099 zł 07.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) od 1599 zł 2099 zł 07.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia przygodowa od 1999 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - obóz przygodowy od 1999 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - roboty i Lego od 2199 zł 2399 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga od 2099 zł 2199 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego od 2049 zł 2149 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT od 2099 zł 2199 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię od 2099 zł 2199 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny od 2049 zł 2149 zł 29.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Tresna - 10 zwariowanych przygód od 2299 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Tresna - mały paintball od 2299 zł 2399 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Tresna - obóz ASG od 2299 zł 2499 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Tresna - zabawa i przygoda od 1899 zł 2199 zł 06.07.2022 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1949 zł 2099 zł 09.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ustroń - młody detektyw od 1899 zł 2199 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny od 1799 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - parki rozrywki od 2399 zł 2599 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. od 2149 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp od 2149 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp od 2149 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Parki Wodne od 2149 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz od 2049 zł 2099 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne od 2149 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda od 2249 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz od 2049 zł 2099 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - ASG siły specjalne od 2499 zł 2699 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 2399 zł 2599 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 2549 zł 2649 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 2299 zł 2499 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 2399 zł 2499 zł 19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 1999 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks od 1899 zł 1999 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji od 2199 zł 2399 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - zdobywcy górskich szczytów od 2199 zł 2299 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Regietów - Terenowa jazda konna od 2999 zł 3399 zł 18.07.2022 (10 dni) wiek 12-18

Zagranica
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB od 2399 zł 2499 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL od 2499 zł 2699 zł 08.07.2022 (11 dni) wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB od 2399 zł 2499 zł 24.07.2022 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp od 2799 zł 3049 zł 13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwis na wakacjach od 1999 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego od 2199 zł 2399 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - wesoła kolonia od 1899 zł 2099 zł 28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda od 2199 zł 2249 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne od 2149 zł 2199 zł 17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11


Wycieczki Zagraniczne Last Minute


Zapraszamy do zapoznania się z atrakcyjną ofertą last minute naszego biura podróży. Dzięki nam możesz spędzić wakacje w najpiękniejszych zakątkach Europy w jak najniższej cenie. Poniżej prezentujemy obecne dostępne miejsca wypraw zagranicznych.

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Obozy i Kolonie
Obozy 2022
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2022
Zobacz
Egzotyka
Egzotyka 2022
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC