Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje

Promocje

Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd własny Olsztyn - Jura, kolonie, a może jurajskie morze? od 1499 zł 06.07.2023 (7 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyCamp od 1799 zł 18.08.2023 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Ponik - Jura chill&fun camp od 1799 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - obóz survivalowy od 1949 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny od 1999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny od 1999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz gier fabularnych RPG od 1999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski od 1999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna od 1999 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz języka polskiego od 1999 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Ponik - Jura fight camp od 1999 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik - Jura multi camp od 1999 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Brenna - Beskidy - 11 przygód od 2099 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - fitness od 2099 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - krav-maga od 2099 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - rolki od 2099 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ponik - Jura climbing camp od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Jura military extreme camp od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Jura mini extreme camp od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ponik - Jura paintball camp od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Jura survival camp od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna od 2099 zł 19.08.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego od 2099 zł 19.08.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny od 2099 zł 19.08.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - Mountain relaks - obóz rekreacyjny od 2099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny od 2149 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - manga od 2149 zł 19.08.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz multiSPORT od 2149 zł 19.08.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz odkrywamy Japonię od 2149 zł 19.08.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Borek - obóz przygodowy Dziarskie Wakacje od 2199 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Duszniki Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz rekreacyjny od 2199 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - rowerowo-kajakowy od 2199 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fitness od 2199 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej od 2199 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny od 2199 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna od 2199 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - z artystyczną duszą od 2199 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Łazy - kolonia rekreacyjna od 2199 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy - obóz rekreacyjny od 2199 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu od 2199 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 15-19
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu od 2199 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacje na luzie 15+ od 2199 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - rekreacja od 2199 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Podlesice - Jura- obóz rekreacyjny od 2199 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Poznań - skate (hulajnoga, rolki, deska i inne) od 2199 zł 06.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy z językiem angielskim od 2199 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Gorce- przygoda pełna zdrowia od 2199 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Ustroń - Beskidy - obóz rekreacyjny od 2199 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz rekreacyjny od 2249 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Przygód od 2249 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - konwent manga i anime od 2249 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 2249 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - K-pop od 2249 zł 06.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - manga i anime od 2249 zł 06.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - otaku od 2249 zł 06.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia rekreacyjna od 2249 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Elbląg - kolonia rekreacyjna od 2299 zł 13.07.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Janów Lubelski - paintball-survival od 2299 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - pływacki - aquaaerobic od 2299 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - tenis od 2299 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Diuna - kolonia od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Royal - obóz rekreacyjny od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki od 2299 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki od 2299 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny od 2299 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łazy - kolonia detektywistyczna od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy - przygoda w Hogwarcie od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - kolonie Łebskie wakacje od 2299 zł 18.07.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Podlesice - Jura - obóz kreatywno-plastyczny od 2299 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat fitnessu - aktywne lato od 2299 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat rekreacji i przygody od 2299 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - Jura ATV- quad camp od 2299 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik - Jura moto-camp od 2299 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - Japonia od 2299 zł 06.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 2299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 2299 zł 06.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ustroń - Beskidy - magia i czary od 2299 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Beskidy - zabawa i przygoda dla najmłodszych od 2299 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie i obóz Tatrzański Luz od 2299 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki od 2349 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 9-11
Dojazd autokarem Darłówko - obóz rekreacyjny od 2349 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Jantar - Fitness challenge od 2349 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Royal - akademia tańca i stylu od 2349 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny od 2349 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny od 2349 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy od 2349 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki od 2349 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego od 2349 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - obóz paintballowy od 2349 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - kolonia rekreacyjna od 2349 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzywodzie - obóz języka angielskiego od 2349 zł 08.08.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - obóz rekreacyjny od 2349 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - taniec nowoczesny od 2349 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny od 2349 zł 29.07.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna od 2349 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz języka angielskiego od 2399 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz Minecraft od 2399 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz plastyczny od 2399 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna od 2399 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - motocross od 2399 zł 20.08.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jantar - Poszukiwacze przygód od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz piłki nożnej od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz pływacki od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Parki Wodne od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Schronisko Pod Wianuszkami) od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz street dance od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy od 2399 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego od 2399 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 2399 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball od 2399 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego od 2399 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 2399 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kraków - 18 przygód nad jeziorem od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz robotyki LEGO od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Lesko - Bieszczady - eko kolonia od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Lesko - Bieszczady - obóz detektywistyczny bieszczadzki tropiciel od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko - Bieszczady - obóz multisportowy od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko - Bieszczady - obóz rekreacyjny od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - 9 przygód w 9 dni od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - bieszczadzkie wędrówki od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - lato i K-pop od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Podlesice - Jura - manga i anime od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Jura- obóz sztuki kulinarnej od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat żywiołów od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny od 2399 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonie i obóz rekreacyjny od 2399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustroń - Beskidy - młody detektyw od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Wicie k. Jarosławca - obóz pływacki - domki od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Wicie k. Jarosławca - obóz rekreacyjny - domki od 2399 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Wisła - kolonie multisport od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Wisła - obóz multisport od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie i obóz Tatra English od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie i obóz Tatrzańskie Parki Wodne od 2399 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zawoja - mix przygód od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Zawoja - zdobywcy górskich szczytów od 2399 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia plastyczna od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania od 2449 zł 02.08.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 krajów w 10 dni od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 16 przygód nad morzem od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - obóz ARTystyczny od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ustka - kolonie i obóz z zumbą od 2449 zł 07.07.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Wicie k. Jarosławca - kolonia rekreacyjna - domki od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Wicie k. Jarosławca - koreański POP - domki od 2449 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 2449 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz włóczykija od 2449 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Borek - obóz hobby horses od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borek - obóz jazdy konnej od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - Beskidy - obóz jazdy konnej od 2499 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz hobby horses od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz plener malarski od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka hiszpańskiego od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - leśne laboratorium od 2499 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - leśny agent od 2499 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - leśny olimpijczyk od 2499 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball od 2499 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 11-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz komandos junior od 2499 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Diuna - English Kids Camp od 2499 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Royal - English Wave Summer od 2499 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball od 2499 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - Influencer & youtuber - świat w sieci od 2499 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat dalekiego wschodu - azjatyckie lato od 2499 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Gorce - lego, roboty i przygoda od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Rowy - obóz gamingowy od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz gier planszowych od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny od 2499 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Ustka - kolonie i obóz język angielski od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonie i obóz piłki nożnej od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonie i obóz siatkówki od 2499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonie i obóz szachowy od 2499 zł 07.07.2023 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Beskidy - mały paintball od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Beskidy - obóz wodny od 2499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-14
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie i obóz Tatrzańska Przygoda od 2499 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki od 2499 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Darłówko - obóz języka angielskiego od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Darłówko - obóz pływacki od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Darłówko - obóz taneczny od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Schronisko Pod Wianuszkami) od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki od 2549 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego od 2549 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz zachodniopomorskie parki wodne od 2549 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko - Bieszczady - obóz pływacki od 2549 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz detektywistyczny od 2549 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz świat 5 przygód od 2549 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz języka angielskiego od 2549 zł 29.07.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz taneczny od 2549 zł 29.07.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz robotyki LEGO od 2549 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ustroń - Beskidy - RPG Caerbannog od 2549 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy od 2599 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny od 2599 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Darłówko - obóz Bałtyckie Aquaparki od 2599 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy od 2599 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Grotniki - kolonia przygodowa od 2599 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Gościniec Basia) od 2599 zł 18.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - obóz wychowawca kolonijny od 2599 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna od 2599 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego od 2599 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz rekreacyjny od 2599 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus (tylko chłopcy) od 2599 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz Wakacje z Aquaparkami od 2599 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Polańczyk - Bieszczady - survival glamping od 2599 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej od 2599 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego od 2599 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Minecraft od 2599 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny od 2599 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ustroń - Beskidy - parki rozrywki od 2599 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Beskidy - 9 zwariowanych przygód od 2599 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 8-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Beskidy - obóz ASG od 2599 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Zawoja - max atrakcji z Energylandią od 2599 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz aktywni lub wygodni od 2649 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Schronisko Pod Wianuszkami) od 2649 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz aktywni lub wygodni od 2649 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy na patent od 2649 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny od 2649 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz fotograficzny od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz LARP / RPG od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - kolonia przygodowa od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - warsztaty literackie od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - warsztaty wokalne od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej od 2699 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Łeba - obóz jazdy konnej od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Łeba - obóz tenis plażowy od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - sztuka przetrwania od 2699 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia rekreacyjna od 2749 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Gościniec Basia) od 2749 zł 18.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Opolszczyzna-Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny od 2749 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Karkonosze Adventure od 2749 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały traper od 2749 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej od 2799 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mielno - obóz rekreacyjny od 2799 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - wakacyjna ucieczka - zagadkowo fabularny od 2799 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny od 2799 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy od 2799 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - ASG Siły specjalne od 2799 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - wojownicy pustkowia od 2799 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Mali Agenci od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Małe Artystki od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Gościniec Basia) od 2849 zł 18.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - młody komandos od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki od 2849 zł 29.07.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - 10 szalonych przygód od 2849 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - Beskidy - rajd konny od 2899 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej od 2899 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz jazdy konnej od 2899 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Mielno - obóz przygodowy od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Counter Strike od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG siły specjalne SOF od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy od 2899 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną od 2899 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz ratownik WOPR od 2899 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz - Termalna Przygoda od 2899 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały farmer od 2899 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz snajperski od 2949 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej od 2949 zł 29.07.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua Przygoda od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz przygodowy od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej od 2999 zł 25.06.2023 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mielno - kolonia przygodowa od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Delta Force od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział Elitarny od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG od 2999 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy od 2999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz NERF od 2999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Uniejów - obóz robotyki od 2999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem od 2999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - Bory Tucholskie - obóz wędkarski od 2999 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy od 3099 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz przygoda na lądzie i wodzie od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz z psem od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - kurs Ratownika WOPR, Ratownik Wodny od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz nurkowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz paintballowo-gokartowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz paintballowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz przygoda na lądzie i wodzie od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowo-gokartowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowo-paintballowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy-sporty wodne od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz sportów wodnych od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski szkoleniowy na patent żeglarza od 3099 zł 02.07.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paitballowo-survivalowy od 3099 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 3099 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - muzyczno-konny od 3099 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego od 3299 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - angielski w siodle od 3299 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy od 3399 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy - obóz jazdy konnej od 3499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej od 3499 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd własny Besiekierz Rudny - obóz jazdy konnej od 3699 zł 18.08.2023 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kiki k. Uniejowa - jazda konna dla dziewczyn od 3999 zł 24.06.2023 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Gdańsk - kolejowy od 4249 zł 28.07.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz nurkowy od 4499 zł 26.06.2023 (11 dni) wiek 12-18

Zagranica
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB od 2499 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 15-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB od 2499 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny od 2599 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 2599 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 2599 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 2599 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny Włoska essa od 2599 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets **** ALL od 2699 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 15-19
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 2799 zł 30.06.2023 (10 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 2799 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia języka angielskiego od 2799 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia języka włoskiego od 2799 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna od 2799 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz języka angielskiego od 2799 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz języka włoskiego od 2799 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny od 2799 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 2799 zł 10.08.2023 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 2799 zł 10.08.2023 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 2899 zł 30.06.2023 (10 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowa od 2899 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfingowy od 2899 zł 24.08.2023 (10 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - wylot z Katowic od 2999 zł 28.06.2023 (8 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Poznajemy Czarnogórę od 2999 zł 08.07.2023 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Grecja -Korinos- Riwiera Olimpijska - obóz rekreacyjny od 2999 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny od 2999 zł 16.07.2023 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Rumunia - obóz rekreacja i zwiedzanie od 2999 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie od 2999 zł 27.06.2023 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout - wylot z Warszawy od 3099 zł 24.06.2023 (8 dni) wiek 10-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - wylot z Warszawy od 3099 zł 28.06.2023 (8 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Chorwacja rekreacja od 3099 zł 27.06.2023 (11 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Chorwacja rekreacja dla najmłodszych od 3099 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Wodna przygoda od 3149 zł 05.07.2023 (11 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Grecja -Korinos- Riwiera Olimpijska - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 3199 zł 30.06.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie od 3199 zł 27.06.2023 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout - wylot z Wrocławia od 3449 zł 24.06.2023 (8 dni) wiek 10-18
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Summer Camp - wylot z Warszawy od 3449 zł 06.08.2023 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny od 3499 zł 22.07.2023 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Turcja - poznajemy Turcję od 3499 zł 08.07.2023 (14 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Summer Camp - wylot z Wrocławia od 3549 zł 02.07.2023 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Grecja - Moja Grecja - rekreacja i zwiedzanie od 3599 zł 08.07.2023 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 3649 zł 24.06.2023 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim od 3649 zł 24.06.2023 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny od 3949 zł 01.07.2023 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Turcja - Didim - tureckie wakacje (18+) - wylot z Katowic od 3999 zł 07.07.2023 (8 dni) wiek 18-22
Transport samolotem Turcja - Didim - tureckie wakacje - obóz rekreacyjny - wylot z Katowic od 3999 zł 07.07.2023 (8 dni) wiek 16-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 4149 zł 25.06.2023 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim od 4149 zł 25.06.2023 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Majorka - El Arenal - obóz rekreacyjny od 4299 zł 08.07.2023 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 4399 zł 22.07.2023 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny od 4499 zł 09.07.2023 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - Bogactwa Londynu z Harrym Potterem od 4599 zł 30.07.2023 (8 dni) wiek 11-18

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego od 3699 zł 09.07.2023 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego od 3699 zł 09.07.2023 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 4849 zł 19.08.2023 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 5199 zł 19.08.2023 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z Warszawy od 6849 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z Warszawy od 7099 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z Wrocławia od 7149 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z Krakowa od 7249 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z Wrocławia od 7399 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - wylot z Warszawy od 7499 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z Krakowa od 7499 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - wylot z Wrocławia od 7799 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - wylot z Krakowa od 7899 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - wylot z Warszawy od 8149 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC wylot z Warszawy od 8199 zł 16.07.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC wylot z Warszawy od 8199 zł 16.07.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC wylot z Wrocławia od 8399 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC wylot z Wrocławia od 8499 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC wylot z Krakowa od 8499 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - wylot z Wrocławia od 8549 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC wylot z Krakowa od 8599 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - wylot z Krakowa od 8649 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Campus CES - wylot z Warszawy od 10849 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Campus CES - wylot z Wrocławia od 11149 zł 25.06.2023 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS - wylot z Warszawy od 11199 zł 16.07.2023 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Campus CES - wylot z Krakowa od 11249 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS - wylot z Wrocławia od 11549 zł 16.07.2023 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS - wylot z Krakowa od 11849 zł 02.07.2023 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS od 24799 zł 05.07.2023 (16 dni) wiek 14-19

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4999 zł 05.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4999 zł 05.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 5699 zł 05.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7399 zł 04.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 9799 zł 04.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 9799 zł 04.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 10399 zł 04.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 11299 zł 04.02.2023 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family Manhattan EC - wiek 16+ od 13699 zł 04.02.2023 (15 dni)

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Wycieczki i Wczasy
Podróże 2023
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC