Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie plastyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Manga i Anime 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek 11-15, 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-15, 13-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bieszczady - Stężnica - Jazda konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Borek - obóz Akademia Kartingowa 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Borek - obóz Dziarskie Wakacje 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Borek - obóz Jazda konna 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna 11 dni wiek 11-16, 10-16
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz plener malarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bukowina Tatrzańska - obóz rekreacjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz gry fabularne RPG 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Rycerska Przygoda 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs nurkowania OWSD 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 11 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Darłówko - obóz szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Darłówko - obóz Taneczne wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Darłówko - obóz Wakacje z angielskim 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Mali Agenci 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Małe Artystki 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Elbląg - obóz kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Elbląg - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Elbląg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Elbląg - obóz rolkowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśne Laboratorium 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśny Agent 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Gierłoż - kurs Ratownik WOPR 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz 8 przygód 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz aktywni i wygodni 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz dronowy 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz kaskada militarny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz militarny ASG 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowy 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz rowerowy 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz z psem 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rolki 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Fitness challenge 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jantar - Poszukiwacze przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Piłkarska 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-17, 7-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki 11 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Parki Wodne 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz dronowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie w Gościńcu Basia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie w Gościńcu Basia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne w Gościńcu Basia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kielce - obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kielce - obóz siatkówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kielce - Robotyka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kraków - Multi-językowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kraków - Studencki Kraków 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Przygód 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - hulajnoga 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-14
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Łeba - Kolonie Łebskie wakacje 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz siatkówki plażowej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Mielno - obóz Słoneczne Wakacje 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mielno - obóz Wakacje na Maxa 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn - rekreacja 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn-jazda konna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike (full & e-bike) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - chill&fun - rekreacja 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - karaibskie klimaty 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - Mega przygoda 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 12-18, 10-18, 11-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Zumba 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Counter Strike 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Delta Force 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - lato i K-pop 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Młody komandos 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Ranger Camp 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Snajper 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz fotografia 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Manga i anime 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz survivalowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz wokalny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Alpina Village - domki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Survival 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ostróda - obóz aktywni lub wygodni 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz na patent żeglarski 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard 11 dni wiek 11-18, 10-12
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 10-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie-rekreacja 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Podlesice - Jura adventure 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Jura climbing 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Podlesice - Jura rekreacja 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Manga i anime 11 dni wiek 11-16
Dojazd autokarem Podlesice - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-20
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17, 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat ASG 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat małego paintballa 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa i ASG 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat przygody w parku rozrywki 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat wyzwań 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat żywiołów 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania 4x4 off road 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania przetrwania 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania strzelania 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania wspinania 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania wypoczywania 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - military extreme camp 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mini extreme camp 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - multimania 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - quadowi maniacy 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - sztuki walki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej 9, 11 dni wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna 9, 11 dni wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie 9, 11 dni wiek 7-14
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-15
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - roboty i Lego 11 dni wiek 10-15
Dojazd autokarem Regietów - Terenowa jazda konna 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Świat Gier 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz TechCamp 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Olimpijczyk 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz jeździecki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna 8 dni wiek
Dojazd autokarem Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi 8 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Minecraft 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Tresna - 10 zwariowanych przygód 11 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Tresna - mały paintball 11 dni wiek 9-12
Dojazd autokarem Tresna - obóz ASG 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Tresna - wakacje z adrenaliną 11 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Tresna - zabawa i przygoda 11 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Turawa - energia wakacji 11 dni wiek
Dojazd autokarem Turawa - kajakowa przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Turawa - przygoda na lądzie i na wodzie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz NERF 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka- kolonia i obóz szachowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - magia i czary 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - młody detektyw 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - parki rozrywki 11 dni wiek 10-15
Dojazd autokarem Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - kolonie multisport 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz multisport 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz włóczykija 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Parki Wodne 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - ASG siły specjalne 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 4 żywioły 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - zdobywcy górskich szczytów 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - angielski w siodle 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - muzyczno- konny 11 dni wiek

Zagranica
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout 8 dni wiek 12-19
Transport samolotem Albania - Vlora - Sup Camp 8 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 16-19
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Warszawa - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ 8 dni wiek 14-19
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Wodna Akademia 8 dni wiek
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie 8 dni wiek
Transport samolotem Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ 8 dni wiek
Dojazd autokarem Grecja - Moja Grecja 13 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18
Transport samolotem Gruzja - Batumi - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 10 dni wiek
Dojazd autokarem Macedonia - Struga - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek
Dojazd autokarem Rumunia - obóz rekreacja i zwiedzanie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Turcja - Orientalne wakacje 14 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie 9 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18
Transport samolotem Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18


Obozy młodzieżowe pozwolą Ci się znaleźć na celowniku najlepszych emocji! Czeka na Ciebie kilkaset propozycji wyjazdów w najpiękniejsze miejsca Polski. Postaw na obozy młodzieżowe za granicą, gdzie aktywny wypoczynek uprzyjemni Ci słoneczne wybrzeże Adriatyku czy Morza Śródziemnego. Który obóz młodzieżowy porwie Cię w wir nieszablonowego wypoczynku z najlepszymi ludźmi? Dopasuj wyjazd na obóz młodzieżowy do ulubionej dyscypliny sportu i pasji, a my zabierzemy Cię tam bez mrugnięcia okiem! Sprawdź gorące oferty obozów młodzieżowych w promocji First i Last Minute, które nie stygną jak zatopione w słońcu plaże Złotych Piasków.


Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Obozy i Kolonie
Obozy 2022
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2022
Zobacz
Egzotyka
Egzotyka 2022
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC